Fertilitet

Fertilitet kan påvirkes af mange faktorer. Det er komplekst og mangefacetteret, og det er derfor, at et forsøg på at holde sig så sund som muligt, inden man forsøger at undfange, kan højne dine chancer for en graviditet.

Hos Pelvic Flow tilbyder vi brede og holistiske behandlinger. Vi rådgiver om kost, stressbehandlinger og den sunde menstruation.

Med fysioterapeutiske metoder behandler vi spændinger i mellemgulvet og musklerne i bækkenbunden. Vi forbedrer også blodcirkulationen, og som noget af det allervigtigste forbedrer vi også mobiliteten i hele forplantningssystemet.

Vi arbejder med både ind- og udvendige teknikker, der garanterer os en god ante- og retroversion af livmoderen, da dette typisk er er den bevægelse, livmoderen laver, under et samleje.

Efter dette behandlingsforløb er alt i tip-top stand!

Behandlingsforløbet består af fire fysioperateutiske konsultationer, som bliver afholdt på specifikke dage i menstruationscyklussen. Hvis du ikke bliver gravid i løbet af de første to måneder efter behandlingen, anbefaler vi at mødes til en fysioterapeutisk behandling én gang om måneden.

Vi evaluerer alle klienter individuelt, og alle behandlinger bliver tilpasset klientens unikke behov.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close