Tania Ramos

Tania er fysioterapeut, er stolt af sine feministiske, kropspositive og LGBTQ+-venlige indstilling og frygter ikke tabuer.

Hun er specialiseret i fysioterapi og har en mastergrad i The Integral Approach of the Pelvic Floor fra University of Madrid.

Da vi alle har en bækkenbund og har tendens til at glemme den, indtil vi oplever problemer med den, er Tania ikke kun interesseret i behandlingsmetoder, men også forebyggende behandlinger.

I løbet af de sidste tre år har Tania arbejdet med gravide og hjulpet dem med at forbedre deres kropsholdning og med at lindre de smerter og den ubehag, der kan forekomme ved kroppens ændringer i løbet af en graviditet.

Som specialist i kolik hos spædbørn siden 2016 elsker Tania babyer og glæder sig over at kunne hjælpe med at forbedre deres fordøjningssystem i løbet af de første måneder, samtidig med at rådgive nybagte forældre om spædbarnsmassage, som styrker båndet mellem barn og forældre.

Derudover har Tania også i 2017 fortaget en dybtegående undersøgelse af kvinder, der lider af endometriose, som har forbedret smertelindrende, fysioterapeutiske behandlinger.

Tania er også ekspert i muskelafslapning og viscerale behandlinger.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close