Graviditet

 

Hvis du har klikket her, er du sikkert gravid, så først og fremmest: Tillykke!

Dette er en meget vigtig periode i dit liv, og det er strengt nødvendigt at have god kropsholdning og være opmærksom på, hvad der sker med din krop og din bækkenbund i løbet af de 38-40 ugers graviditet og under selve fødslen. Vi vil give dig al den information, du ønsker, og vi vil have, at du føler dig stærk og selvsikker i løbet af denne særlige periode af dit liv.

Hvad består en konsultation af?

Vi anbefaler, at du får en evaluering i løbet af uge 30, så når du kommer til uge 35, at du har den bedste kropsholdning og bevægelsesfrihed muligt, og så du er opmærksom på din bækkenbund.

Konsultationerne varer en time, og de er helt unikke til dine behov. Din partner er meget velkommen til at deltage, hvis du ønsker det. Hvis du føler ubehag, som f.eks. iskiassmerter eller smerter i ryg eller mellemkød, kan det være en god idé at påbegynde behandlingen så tidligt som andet trimester.

Hvad består en konsultation af?

Enhver gravid har sine egne fysiske og emotionelle behov, hvilket er grunden til, at alle konsultationer er skræddersyet til klientens unikke behov. Under den første konsultation vil du blive præsenteret for et resumé af alle de behandlinger, vi tilbyder, så du ved, hvad vi kan hjælpe dig med. Under denne konsultation udarbejder vi en behandlingsforløb sammen.

Resumé

Før uge 30Efter uge 30
EvalueringskonsultationPerenialmassage
Overblik over øvelserEpi-No
Behandling af ubehag: Ryg- og iskiassmerter Perenialmassage Smerter ved halebenet eller lyskenPresse- og åndedrætsøvelser
ØdemUndervisning for forældre
InkontinensRåd og efterfødselsopførsel
Tab af mavemuskulatur 

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close