Efter uge 30

Fra uge 35 og frem…

Perenialmassage og øvelser med Epi-No-apparat. Ved at arbejde med dine muskler, ledbånd og væv, der kommer i spil under din graviditet, lærer vi din partner at udføre blide bevægelses- og udvidelsesøvelser, som bliver uundværlige under udvidelsesfasen af fødslen.

Øvning af presse- og åndedrætsteknikker. Vi simulerer en fødsel i rolige og respektfulde omgivelser, hvor du kan finde ud af, hvilke positioner der føles mest naturlige og behagelige for dig, og som giver de bedste muligheder for at bruge dine åndedrætsteknikker optimalt. På den måde kan du under fødslen selv vælge, hvilke position du vil føde i, hvordan du vil trække vejret, og hvordan du vil presse, når tiden er inde.

Efter fødslen. Da vi ikke kommer til at se hinanden i perioden lige efter fødslen, vil du blive tilbudt råd og øvelser til denne tid, hvor egenomsorg og hvile bør være højeste prioritet.

Dette er blot en kort beskrivelse af de behandlinger, vi tilbyder. Vi ved, at alle fødende selv kender deres krop og dens behov. Vi er blot her til at guide og hjælpe, så du kan blive mere opmærksom på din krops behov.

Læg frygten til side, og stol på dig selv, så kommer svarene helt af sig selv!

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close