Perenialmassage og EPI-NO

Lad os præsentere dig for den bedste duo, når det kommer til at forebygge perenialt traume under fødslen: perenialmassage og EPI-NO!

Vi kan lære dig og din partner, hvordan man udfører perenialmassage, og hvordan man bruger et EPI-NO-apparat. Føler du dig dog ikke tilpas med at bruge disse metoder derhjemme, kan vi også tilbyde konsultationer á 30 minutters varighed, hvor vi arbejder på det sammen.

Hvad er perenialmassage?

Perenialmassage er præcis, hvad det lyder som: massage af perineum, også kaldet mellemkødet. Massagens formål er at udvide og forøge mellemkødets smidighed for at fjerne eller mindske risikoen for skader under fødslen.

EPI-NO-behandling er ikke et universalmiddel. Det er et medicinsk apparat, der forbereder din krop på at føde et barn. Det styrker og strækker musklerne. Ved at bruge et EPI-NO-apparat bliver blødvævet ikke udvidet permanent (så du behøver ikke bekymre dig om at blive strukket for meget ud), men du øger smidigheden og elastiteten for et kort overgang som forberedelse til fødslen. EPI-NO-apparatet erstatter ikke jordemødre eller fysioterapeuter, men det er et fantastisk hjælpemiddel sammen med den normale fødselsforberedelse.

Hvad er fordelene ved perenialmassage og EPI-NO-øvelser?

  • Mindsker risikoen er skader på mellemkødet
  • Mindsker risikoen for nødvendigheden af klip i mellemkødet under fødslen for førstegangsfødende
  • Mindsker smerterne under fødslen af barnets hoved

Ved blidt at udvide mellemkødet, øges smidigheden, når barnets hoved fødes, og det fødes nemmere og hurtigere. Det hjælper dig også med at forberede dig mentalt på at føle presset og udvidelsen, så det bliver en mere behagelig oplevelse. Hvis du ved, hvad du kan forvente, har du færre spændinger i kroppen.

Et EPI-NO-apparat koster 1.200 kr. Denne pris er ikke inkluderet i konsultationsprisen. Det kan købes i klinikken eller en butik efter eget valg.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close